tiistai 24. toukokuuta 2016

Käsityökorttelissa Kampissa

Tämä taisi olla viides Käsityökorttelini Kampissa. Säätiedotus lupaili ihanaa kevätpäivää ja tällä kertaa mukaan matkaan pääsi harjoittelija Saara. Matkaan lähdimme kuudelta aamulla.


Sisäänajo Narinkkatorille on muuttunut sitten viime kerrasta, mutta säästyin kuin säästyinkin näyttävältä sisäänajolta portaita pitkin ja löysin tasaisen reitin perille. Tällä kertaa paikkani oli vanhan linja-autoaseman puoleisessa päässä.
Samaan aikaan vietettiin Ravintolapäivää. Toivoin löytäväni lähistön kojuista herkkuja, mutta päädyinkin vanhan linja-autoaseman kulmalla olevan grillin luukulle tilaamaan kasvisburgerin. Ja se oli kuulkaas hyvää se!Keväinen Helsinki on kaunis. Ja koko ajomatka: usvaa, nousevan auringon kirkkaita säteitä ja kevään huumaava vihreys. Me asumme kauniissa maassa.


Rouva Rusakko rokkinalleineen hurmasi ♥


Päivän myynti jäi vähän tavoitteesta, mutta aurinkoa, hyvää ruokaa ja loistavaa seuraa oli senkin edestä. Siispä nokka kohti kotia!


Kotimatkalla kauppa-auto alkoi roiskia öljyä. Pääsimme kuitenkin kotiin asti ajamalla.
Tippa öljyä vielä jäikin. Voihan vihvilä ja muutama voimakkaampikin sana! Ei sentään leikannut kiinni, vaikka läheltä taisi pitää. Mies vietti vuorokauden viimeiset tunnit kädet kyynärpäitä myöten öljyssä, sillä aamulla olisi lähtö Uuteenkaupunkiin Minifarmi-messuille. Ilman varaosia autoa ei kuitenkaan kuntoon saatu.

Ei kommentteja: