keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Minifarmi- ja kukkamessuilla Uudessakaupungissa

Kauppa-auto plöräytti öljyt pihalle edellispäivän Helsingin reissulla ja ilman varaosaa sitä ei liikkeelle saatu, vaikka yö vierähti puoleen koneen kimpussa. Laitoin jo järjestäjälle viestiä ja peruin tuloani, sillä kepparirata, myyntikalusteet ja -tuotteet ja harjoittelija-Saara eivät millään Kuplaan mahtuisi. Messunaapurini, kaniagility, oli kuitenkin joutunut myös perumaan, joten en halunnut jättää järjestäjää tuplapulaan, vaan pakkasin autoon sen, mikä mahtui ja Saara sai jäädä viettämään hyvin ansaittua vapaapäivää.


Aamulla piti varmistaa, että olen oikeassa paikassa, tapahtumassa ja kaupungissa, sillä viime vuonna täpösen täynnä ollut yläkenttä oli melko rauhallinen. Olin minä, vaikka en yhtään ihmettelisi väärään kaupunkiin suuntaamista keikkatahdillani :D Lähes kaikki toimijat olivat messualueilla lähempänä jäähallia ja yläkentällä olivat vain eläimet: koira-ajelu, talutusratsastus, alpakat, maatilan eläimet ja hevosnäytökset.



Ehdin hyvin nauttia auringosta.



Illalla ajoin kotiin puodin kautta ja purin täpötäyden kuplan. Päivän riemastus oli huomata puodin eteen parkkeerattu LENTOKONE. Tätä ei joka päivä näe, olkoonkin peräkärryssä :D

Ei kommentteja: