maanantai 19. tammikuuta 2015

Juhlittiin 8-vuotiasta

Eilen meillä soi Robin, glitteri kimmelsi, peilipallo pyöri, valotikut hohtivat ja talo täyttyi tyttöenergiasta. Juhlittiin Auroran 8-vuotissynttäreitä.
 
 
Ehdittiin myös pyörittää pulloa, askarrella ja onkia. Kiitos kaikille juhliin osallisille 

3 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Lasten synttärijulat on mukavia.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Auroralle! (ja vanhemmillekin :D )
Voi miten ihanaa olisi olla vielä 8v! Saiskohan vuosia tosta noin vaan pyöräytettyä 34-35 v taaksepäin?!
Ja kommenttina myös 12.1 vastaukseeksi, Iso Poika tuo sinun Okusi! Ja Poju vaikuttaa kivalta sen lisäks et on nätti (ja kyl Okukin on nätti tai paremminkin komea, just tyypilisen suokkarin näköinen, tulee mieleen vanhat kunnon armeijapollet), ja Poju on sitä pikkuheppa kokoluokkaa johon olen ite eniten tykästynyt.
Ja sit se 18.1 kuva Uljaasta Arvokkaasti Harmaantuneesta Mustaorhista!! taitavan ratsastajansa kera :D
Iloisen ratsastajahymyn ja ponivirnistyksen jälkeen jäänyt kameralle tallentumatta hiukan laiskanpuoleinen karautus kohti auringonlasku... ja ponin istahdus pellonreunaan ennenku liikaa hiki tulee? Toivottavasti pikku lehmityttö pysttelee Mustaorhinsa kydissa. Ja varmasti pysytteleekin! Ei siinä pari pukkia tai istahdusta hetkauta!
-paula

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos Sylvi ja Paula :)

Paula: hienosti musta orhi kantaa pienet ratsastajat, isommat saavat tutustua helpommin sammakkoperspektiiviin :D

Jäin miettimään noita hevosten mittoja: Oku oli mitattu 4-vuotiaana 164 cm ja on kasvanut siitä reilusti. Tallissa sitä ihmeteltiin, kyllä sen n. 170 cm täytyy olla. Pojulta löytyi netin syövereistä 2-vuotiaana varsanäyttelyn mittaustulos 149 cm (lautasilta 150), joten kyllä sekin varmaan sen 155 cm on nyt korkea. Mutta selvä on kokoero. En mä Okun kokoisia suomenhevosia oo nähnyt kuin yhden, Ypäjällä oli Putu 173 cm. Se oli ISO :D