sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Sisustuspäivitystä Aretan huoneeseen

Lastensänkyjen aikakausi on meidän (bio)perheessämme ohi! Arettakin kasvoi ulos vanhasta päästävedettävästä lastensängystä. Sitä paitsi menin lupaamaan sen lastensängyn rekvisiitaksi viime marraskuisille Tampereen käsityömessuille Suomen käsityöyrittäjien näyttelyosastolle, joten uusi sänky oli saatava.

Tämän talonpoikaisen sivustavedettävän sängyn olen ostanut jo jokunen vuosi sitten eräältä antiikkikauppiaalta. Sänky on odotellut tallin vintillä sopivaa kunnostushetkeä. Tämä oli ootrattu, mutta maalaukset hilseilivät. Siispä tartuin taas hiomakoneeseen ja sen perään Osmon huonekaluvahapurkkiin. En hionut tästä kaikkia maaleja, sillä hilseilevän pinnan alta paljastui aivan ihana patinainen väri. Saahan tätä myöhemmin hiottua lisää, jos siltä tuntuu.


Aretta itse löysi ja osti omilla rahoillaan kirppikseltä liitutaulun. Sille löytyi pikkuruisesta huoneesta paikka ovesta. Oviensa sisäpuolille ipanat saavat kiinnittää julisteita ja askartelujaan.


Tilasin jälleenmyyntiin näitä vanhantavia amerikkalaisia heppagarlandeja. Kevään myyntitapahtumissa näitä tulee siis ainakin näkymään. Mallikappale pääsi odottelemaan Aretan muurin reunalle.


Ihan kuin heppajulisteet eivät riittäisi, Aretta on koristellut nekin vielä hevostarroilla.


Äidin tyttö.

Ei kommentteja: