maanantai 12. tammikuuta 2015

Tallipipo

Nyt pitäisi olla mun lomat lomailtuna, mutta työmotivaatio loistaa poissaolollaan. Aloitin jo työhuoneen siivousta, mutta jumituin lanka-arkulle. Selvittelin lankoja ja mieleen välähti kirjoneulepaitaidea. Siihen ei arkusta lankoja löytynyt, mutta sen sijaan löytyi ihana Pajukannan tilan käsinvärjätty vaaleanvihreä villalanka. Siitä voisin tehdä lämpimän tallipipon kadottamani tilalle!


Työhuoneen siivous sai jäädä ja lanka-arkkukin taisi päätyä pahempaan jamaan kuin siivousta aloitellessani, mutta parin päivän päästä päättelin lankoja tein tupsua. Pipoon ei kauheasti työtunteja uponnut, sillä tein sen paksuilla puikoilla kaksinkertaisesta langasta, raitoihin käytin sekalaisia lanka-arkkuni aarteita yksin- ja kaksinkertaisina.

 

3 kommenttia:

DancingCloudsandMore kirjoitti...

Kaunis pipa ♥

Anonyymi kirjoitti...

Ja Kaunis Hevonen! Ja pipo! Ja Hepanomistaja myös!
Jäikö/Jäihän Linnaharjukka teille?

Missäs muuten kotkottimet ny asuvat? Hahmotanko tallikuvat ihan väärin, mut ainakin luulin et boksottimet oli aiemmin siin oven vieres heti oikeella. Siinä missä tuo kaunis liinatukka nyt turpailee.
Miten Viljamin ja uuden hepsukkeen välit sujuu? Kuvissa ainakin Oku näyttää Kaverilta uudelle Karvaturvalle.
Wiuku oli ainakin meillä varsin sopeutuvainen ja eikö Hän teillä vierailleen Shetutytönkin kanssa ollut hyvää pataa?
Hyvä kaviokkaitten laumaelämää koko porukalle ja toivon että Heppailu sujuu Pojun kanssa ilonmerkeissä!
Kui pal sil muuten on korkeutta? Kantaa itsensä tärkeänä! Entäpä Okun "mitat"?
-paula

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos, DancingCloudsandMore :)

Paula: kyllä taitaa Poju jäädä meille - tosin koeaika on vasta puolivälissä.

Kanat oli tosiaan tässä Pojun karsinassa jossain välissä, nyt ovat pienellä puolella (entisessä tallissa) possun kanssa ja tällä isommalla puolella (entisessä navetassa) asuvat hevoset ja lampaat. Lampaat ovat Viljamin seinänaapureina :)

Oku oli mitattu joskus ennen meille tuloaan 164 cm, on kasvanut sen jälkeen 5-10 cm lisää. Iso on! Pojun mitasta ei ole varmaa tietoa, luulisin että on n. 150 cm. On myös paljon Okua kevytrakenteisempi. Liikkeet ovat kuitenkin kokoaan isommat, siksi kai mulla on ihan kotoisa olo Pojun selässä.

Ratsastuksesta Poju on edelleen melko pihalla, pohkeita alkaa nyt hokata, istuntaa ei oikein vielä. Kuolaintuntumaa vähän pakenee ja ravia mennään kuin olisi obersekki kireällä. Tahtia alkaa kuitenkin jo löytyä ja uskalletaan ravata kentällä jo kulmiinkin :D Alkuun pelkäsin, että kaatuu, kun ei ole tottunut ratsastajaan ja lihaksia on 0.

Viljamilla on nyt uhittelukausi menossa :D Pullistelee Pojulle, esittelee takasiaan ja hurjia irvistyksiä. Pojulla ei kyllä näytä olevan aikeita Viljamin syrjäyttämiseen Okun siipimiehen paikalta, mutta Viljami ottaa varman päälle. Ei mitään kauheaa draamaa kuitenkaan, joten eiköhän tämä tästä tasoitu.

Betty-shettikseen Viljami tais vuosi sitten rakastua :D Oli ihan Musta Ori <3

Aurora ratsasti viime viikonloppuna Viljamilla ekan kerran ilman taluttajaa. Kentällä mentiin. Aika sinnikäs oli pieni ratsastaja, kun sai ponin kävelemään keskiympyrää. Viljami ei ollut kauhean innoissaan, mutta meni kumminkin :D

Terkut sinne ja tilsattomia kelejä!