keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Maailman ihanin käsilaukku on...

Tampereen kädentaitomessuilla yhtenä naapureistani oli Kassi-Alma. Katselin Kassi-Alman laukkuja sillä silmällä koko viikonlopun, erityisesti pompulalukkoiset vinkkailivat osastoltaan minulle. En saanut tehtyä päätöstä: farkkuiset olivat ihania, mutta juuri sitä minun näköistäni en löytänyt. Ja kun oma kassakoneeni ei ennätyskilinään innostunut, jätin laukkuhankinnat tekemättä.
 

Myöhemmin messujen jälkeen minulle välähti: Kassi-Alman valikoimissa hypistelin myös muita malleja ja kierrätyskankaisista kimalteleva vihreä ja kissakuvioinen tekoturkis ihastuttivat. Nehän sopisivat täydellisesti yhteen! Innostuin väläyksestäni sen verran, että kaivoin Kassi-Alman yhteystiedot netistä ja soitin laukkutilaukseni, molempia kankaitakin löytyi vielä toivomaani laukkuun.


Tästä tuli ihan minun näköiseni! Vuorikankaaksi Kassi-Alma on valinnut hauskaa sirkuskangasta ja laukun pohjalle vielä kimaltelevaa puna-mustaa kangasta, jota en millään onnistunut kuvaamaan.


Laukkupaketin saavuttua sisältä löytyi vielä yllätys messunaapurille: ihana kukkaro!


Nyt olen onnellinen maailman ihanimman käsilaukun omistaja. Vai sittenkin kahden?!


Viime kesänä Turun käsityöläismarkkinoilta ostamani Anna-Maija Uusitalon tekemä huovutetuin kukin koristeltu käsilaukku nimittäin kerää ihasteluja. Se onkin kaunis!


Ja väreiltään tuntuu niin omaltani. Sen vuorikangaskin on herkän kukallinen.


Anna-Maija Uusitalo tekee laukkuja harrastuspohjalta. Laukkuja voi kysellä sähköpostitse (anna piste maija piste uusitalo miuku gmail piste com - kirjoita tuo siis normisti, laitan näin ettei taitava tekijä saa postilaatikollista roskapostia riesakseen).


Kassi-Alman kotisivut löydät täältä.

Tämänkään postauksen takana ei ole minkäänlaista blogiyhteistyötä, iloa vain näistä taitavien käsien tekemistä ihanuuksista :)

3 kommenttia:

DancingCloudsandMore kirjoitti...

Hienoja ovat :)

Unknown kirjoitti...

Onpa mukavaa, kun tykkäsit laukusta. Jännitti vähän, että osaanko tehdä sinunnäköisesi...
Onpa sinulla ihana blogi ja näyttää tuo "sanan säilä" luontuvan sinulta yhtä hyvin kuin käsityöt!!
Kiitos vielä kerran ja ihanaa kevättä sinulle ja läheisillesi
t.Kassi-Alma Anne

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos, DancingCloudsandMore :)

Hih, löysihän Annekin tänne sivuille :) Mietin jo, laitanko sulle linkin sähköpostiin. Laukku on ihana ja herättää ihastelua.