keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Maailman ihanin käsilaukku on...

Tampereen kädentaitomessuilla yhtenä naapureistani oli Kassi-Alma. Katselin Kassi-Alman laukkuja sillä silmällä koko viikonlopun, erityisesti pompulalukkoiset vinkkailivat osastoltaan minulle. En saanut tehtyä päätöstä: farkkuiset olivat ihania, mutta juuri sitä minun näköistäni en löytänyt. Ja kun oma kassakoneeni ei ennätyskilinään innostunut, jätin laukkuhankinnat tekemättä.
 

Myöhemmin messujen jälkeen minulle välähti: Kassi-Alman valikoimissa hypistelin myös muita malleja ja kierrätyskankaisista kimalteleva vihreä ja kissakuvioinen tekoturkis ihastuttivat. Nehän sopisivat täydellisesti yhteen! Innostuin väläyksestäni sen verran, että kaivoin Kassi-Alman yhteystiedot netistä ja soitin laukkutilaukseni, molempia kankaitakin löytyi vielä toivomaani laukkuun.


Tästä tuli ihan minun näköiseni! Vuorikankaaksi Kassi-Alma on valinnut hauskaa sirkuskangasta ja laukun pohjalle vielä kimaltelevaa puna-mustaa kangasta, jota en millään onnistunut kuvaamaan.


Laukkupaketin saavuttua sisältä löytyi vielä yllätys messunaapurille: ihana kukkaro!


Nyt olen onnellinen maailman ihanimman käsilaukun omistaja. Vai sittenkin kahden?!


Viime kesänä Turun käsityöläismarkkinoilta ostamani Anna-Maija Uusitalon tekemä huovutetuin kukin koristeltu käsilaukku nimittäin kerää ihasteluja. Se onkin kaunis!


Ja väreiltään tuntuu niin omaltani. Sen vuorikangaskin on herkän kukallinen.


Anna-Maija Uusitalo tekee laukkuja harrastuspohjalta. Laukkuja voi kysellä sähköpostitse (anna piste maija piste uusitalo miuku gmail piste com - kirjoita tuo siis normisti, laitan näin ettei taitava tekijä saa postilaatikollista roskapostia riesakseen).


Kassi-Alman kotisivut löydät täältä.

Tämänkään postauksen takana ei ole minkäänlaista blogiyhteistyötä, iloa vain näistä taitavien käsien tekemistä ihanuuksista :)

2 kommenttia:

DancingCloudsandMore kirjoitti...

Hienoja ovat :)

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos, DancingCloudsandMore :)

Hih, löysihän Annekin tänne sivuille :) Mietin jo, laitanko sulle linkin sähköpostiin. Laukku on ihana ja herättää ihastelua.