lauantai 24. lokakuuta 2015

HIHS: perjantaipöhinät

Heipä hei täältä Helsingistä, jossa Alepa on auki 24/7 ja bussikuskit tylyjä! Horse Expoa on takana nyt kokonaiset kaksi päivää, tykkään. Viihdyn.


Horse Expo on ihan oma maailmansa, jonka päivää rytmittävät areenan tapahtumat: kun siellä tapahtuu, on Expossa hiljaista. Ja kun ei tapahdu, Expon täyttää hurja kuhina ja vilske.


Tämä rytmi on petollinen, sillä itse en pysty laskeutumaan energisestä myyntimoodista hetkessä rauhalliseen hengailumoodiin. Ylimääräinen energiani tuntuu kohdistuvan hiljaisina aikoina muiden myyjien tuotteisiin. Ette voi väittää olevanne energisoitumasta näistä punaisista ja kiiltävistä saappaista!


Ne maksavat 800 e, joten koitan hillitä energioitani. Nuo ruusukuvioiset näyttävät suorastaan hillityiltä punaisten saappaiden ihailun jälkeen. Jos olisin ökyrikas, minulla ei olisi mitään vaikeuksia löytää shoppailtavaa.


Löysin minä tänäänkin: superpehmustetut suojat luuliikaiselle kopukalleni. Ja bling-pantaan sorruin myös.


Kutkaisen kopukkani kaljunpeittoon ostin polkadots-hupun. Toivottavasti se mahtuu Okulle!


Ja sain kuin sainkin tämän keltaisen ihanuuden, satiinisen satulahuovan. Kontrasti 40-luvun armeijan satulaan on varmasti herkullinen.


Jos olisin se öky - no en olisi öky, kun hillityn tyylikäs kaikessa vauraudessani - shoppailisin Dubarryn osastolla. Ja siemailisin nahkasohvalla shampanjalasillisen onnistuneiden saapaskauppojen kunniaksi. Saattaisinpa siemaista toisenkin bleiserikauppoja juhlistaakseni.


(- EDIT 8.3.2016: Poistettu kuva ja tekstiä. Se oli huonosti kirjoitettu ja loukkaavasti tulkittavissa, vaikka en sitä kirjoittaessani niin tarkoittanut. Tämä visuaalisen markkinoinnin pohdinta on jatkoa aikaisemmalle pohdinnalle eikä tarkoitettu kohdistumaan kehenkään - ja tuon aikaisemman kirjoituksen tulkitsi helposti niin. Se ei ollut tarkoitukseni. Vilpitön anteeksipyyntö siis teille, jonka mielen pahoitin! Lupaan olla jatkossa huolellisempi. -)

Viime aikoina olemme keskustelleet käsityöyrittäjien kanssa messuosastojen somistamisesta. Olen päätynyt siihen, että me ihmiset ihan todella näemme maailman eri tavoin. Osan mielestä on oikeasti sama, miltä myyntipaikka tai myyjä näyttää, kun asiakkaat katsovat kuitenkin pelkkiä tuotteita.

Aika usein mietin, että itselläni viiraa päässä, kun kyätän niin paljon energiaa omien osastojeni somistukseen. Sitä paitsi eivät ne ole kaikille mieleen kuitenkaan.


Mutta en osaa olla somistamattakaan. Se vain on minulle tärkeää ja uskon myös visuaalisen markkinoinnin voimaan. Ja itselläni on tuossa sirkuksessani hirmuisen hauskaa!


Tänään Horse Expo oli auki klo 10-22. Tuntuu jo jaloissa. Huomenna jatketaan klo 10-23.


Huomiseen, ihana HIHS!

Ei kommentteja: