lauantai 17. lokakuuta 2015

Iik! Olen ehdokas!

Suomen käsityöyrittäjät järjestää ensimmäisen Suomalaisen käsityön päivän 23.10.2015. Ensimmäistä Suomalaisen käsityön päivää juhlistetaan mm. valitsemalla vuoden 2015 uutuustuote sekä positiivisin käsityöyrittäjä. Huomatkaa, että positiivisin käsityöyrittäjä ei saa riesakseen mitään aikaan tai paikkaan sidottua määrettä, kuten vaikkapa vuoden 2015 positiivisin käsityöyrittäjä - nyt valitaan yksiselitteisesti koko maailmankaikkeuden ja iankaikkisuuden positiivisin käsityöyrittäjä. Ja voin paljastaa, että sain aamusumpit väärään kurkkuun, kun huomasin olevani valittu yhdeksi kolmesta ehdokkaasta.


Suomalaisen käsityön päivää juhlitaan Suomen käsityöyrittäjien 5-vuotispäivänä. Uskon, että olisin huomattavasti vähemmän positiivinen käsityöyrittäjä ilman tätä tutuksi ja rakkaaksi tullutta mahtavaa porukkaa, työkavereitani.


Kiitos siis kunniasta päästä ehdokkaaksi äänestykseen!


Lisää Suomalaisen käsityön päivästä voit lukea täältä. Samalla sivulla voit myös äänestää positiivisinta käsityöyrittäjää ja vuoden 2015 uutuustuotetta.

2 kommenttia:

Luovasto/Sanna kirjoitti...

Onnea ehdokkuudesta! Olen vieraillut muutamaan otteeseen blogissasi ja täällä on mielestäni nimenomaan positiivinen henki ja iloinen ote :)

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos :) Tuo ehdolle pääsy on jo suuri kunnia, sillä ehdokkaat ovat Suomen käsityöyrittäjien äänestämiä. Ajatella, omat työkaverit <3