lauantai 27. helmikuuta 2016

Puotielämää: helmikuu

Helmikuu on mennyt vauvan lumoissa. Puodilla on joka tapauksessa hiljaisin aika meneillään ja ovi ei käy asiakkaiden toimesta edes joka päivä. Niinpä saatoin hyvillä mielin pitää puodin parin viikon vauvaloman ajan kiinni.


Alkukuusta oli vielä täysi talvi. Tai ainakin kalenterin mukaan. Sade sulatti tältä seudulta lumet lähes kokonaan, mutta puodin näyteikkunaan tein vielä talvimaailman.
Vauvaloman jälkeen maa oli taas valkoisena, mutta talitintit lauloivat jo ilmassa on selvä kevään lupaus. Siivosin puodilta talven pois ja laitoin pääsiäisen esiin.

Varovasti kokeilin, miten puodin pyöritys pienen vauvan kanssa onnistuisi. Hyvin! Nyt puoti on taas hiljaisen kauden aukioloajoissa: kolmena päivänä klo 13.30 - 17. Olen ollut ompelemassa pidempiäkin päiviä sen mukaan, miten vauva on nukkunut. Ensi viikolla on Helsinki Horse Fair ja en ole vielä ihan saanut paikattua varastoja joulun jäljiltä.


Kiirusta pitää ja rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että yövalvomisetkin tuntuvat. Tänä vuonna yrityksen alkuvuosi on lähtenyt liikkeelle ennennäkemättömän vilkkaasti ja olen joutunut kieltäytymään monista kivoista tapahtumista. Täytyy ensi vuoden alkua suunnitellessa muistaa tämä! Nyt tapahtuu kivoja asioita yhtä aikaa.

Ja jotta niitä kivoja asioita olisi vielä lisää, saatoin vähän hieroa vielä hevoskauppojakin... Niistä kuitenkin lisää myöhemmin, nyt täytyy vähän järjestellä tallin karsinajakoa.

Niin, ja siellä puodilla näkyi sentään asiakkaitakin tällä viikolla: etelän talvilomalaisia oli liikkeellä. Tuntuipa kivalta hiljaiselon jälkeen!

Ei kommentteja: