tiistai 9. helmikuuta 2016

Tuttu sirkuskeppari Meidän Perhe -lehdessä

Uusimmassa Meidän perhe -lehdessä näkyy tuttu keppihevonen :) Onpa ihana juttu, kun kaveritkin bongailevat näitä - kiitokset Sallalle ja Marjutille :)


Välillä haaveilen, millaista olisi jos vuoden ajan olisi käytössä rajoittamaton markkinointibudjetti. Teettäisin kaiken mainosmateriaalin ja graafisen ilmeen kerralla kuntoon ja otattaisin tuote- ja PR-kuvat ammattilaisella. Voi, miten se helpottaisi elämää! Mutta siihen asti mennään kännykän kameralla ja improvisaatiolla. Mieleenpainunut päivä oli tämänkin kepparin kuvauspäivä: improvisoimme harjoittelija Paulan kanssa joulunalushulinassa kuvausstudion työhuoneen valkoiselle seinustalle. Kuvauksiin saatiin mukaan vielä pari asiakastakin. Olo ei ehkä ollut kovin professionaali, mutta hauskaa oli :D


Tämä keppihevonen lähti synttärilahjaksi pienelle ihmiselle. Terveiset julkkishepan omistajalle!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä. Pitäisi olla kaikkea varastomiehestä valokuvaajaan pienyrittäjän. Ja usein liikutaan vahvasti ei-omalla-osaamisalueella, ainakin täällä:) Olisi niin ihanaa kuvauttaa kaikki tuotekuvat ammattilaisella jos raaskisi, ja fiiliskuvia lisäksi. Nyt oli uusi ilmiö tämä, että tukkumessuilla kulki näitä freelancereitä. Nykyään lehdet eivät itse kuvaa enää mitään, ostavat jutut ja kuvat freelancereiltä. Freelanceritkään eivät kuvaa, he pyytävät valmiita kuvia meiltä. Pitäisi olla syväykset ja muut, mikä ainakin minulla menee reippaasti yli hilseen:) Pakko vaan nostaa kädet pystyyn, kaikki eivät voi osata kaikkea.

Jasmiina kirjoitti...

Mä tykkään kovasti kuvankäsittelystä ja joskus männä vuosituhannella kävin Photoshop-kurssejakin. Mutta kun nyt budjetti riittää ilmaisohjelmiin :D Picasa-Paint-PicMonkey -yhdistelmällä käsittelen kuvia. Aika työlästä, mutta onneksi on nuo sentään.

Anonyymi kirjoitti...

Olet taitava!