keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Ensi viikonloppuna Tallipihan Jouluun!Olen mukana ensi viikonloppuna Tallipihan Joulussa la 10. - su 11.12.2016
Husqvarna surraa kleinarin matkaan keppareita ja keppareiden varusteita. Tämä on ainoa myyntitapahtumani joulun alla, älä missaa!


TALLIPIHAN JOULU

Aidon vanhanajan joulun tunnelmaa ei tarvitse kaukaa hakea, Tallipihasta se löytyy. Joulun lämmin henki tulvahtaa jokaisen pikkupuodin uumenista, kahvilan tuoreilta vehnäsiltä tuoksuvista kamareista ja tallin hämyisiltä perukoilta. Jouluvalot sytytetään ja tallin eläimet asettuvat tallin tuoksuville pahnoille. Tallipihan puodeista, tallista ja joulutorilta löytyy laadukkaita käsityötuotteita ja herkkuja. Vapaa pääsy!

OLEMME AVOINNA:
- Talojen puodit avoinna klo 10-19
- Kahvila avoinna ma-la klo 9-20, su klo 10-20.
- Vanha talli avoinna joka päivä klo 10-19. Tallissa Hehku joulukauppa sekä tallin eläimet. Joulukaruselli pyörii tiistaista sunnuntaihin klo 11-17.30.

Tapahtumapihan kojut ovat avoinna 3.-23.12. joka päivä klo 10-17. Kojuista laadukkaita käsitöitä ja herkkuja pukinkonttiin. Viikonloppuisin tapahtumapihalla vierailevia kädentaitajia myymässä jouluisia tuotteitaan ja herkkuja klo 10-17.

Hevosvaunuajelua, ponitalutusta lauantaina ja sunnuntaina klo 11-17.

Tallitonttu Hilda viihdyttää lapsia la-su klo 12-16. Vanhassa tallissa koko joulun ajan aasi ja lampaita sekä Hohde-joulukauppa.

Varaathan alueelle mukaan myös käteistä, sillä kaikille vierailevista myyjistä ei käy kortti maksuvälineenä.

Vapaa pääsy, tervetuloa Tallipihan tunnelmaan!

Ei kommentteja: