maanantai 12. joulukuuta 2016

Tallipihan Joulussa

Olipa mukava päästä yhden viikonlopun verran kauppa-autolla Tallipihan jouluhyörinään! Auto on ollut jo hetken seisonnassa ja saa palata talvilevolleen taas tämän yhden reissun jälkeen, mutta hyvä sillä oli ajaa kunnon talvikelissäkin. Lämpimyyshän on vain pukeutumiskysymys :) Petteri Punakuono pääsi taas kuskiksi (tänä vuonna se viettää joulua kuistillamme) ja Tokmannin tarjouksesta löysin pattereilla toimivia valoja auton sisä- ja ulkopuolelle. Hyvin nämä nykyiset jo pakkasissakin kestävät.

Tallipiha on kehittynyt viime vuosina upeasti. Tampereen tunnelityömaan valmistuttua kivimurskarekkojen ralli on loppunut ja kadunvarren tärkeät asiakasparkkipaikat ovat taas käytössä. Naapurin upean Milavidan remontti on valmis ja samoin sen viereinen Tiitiäisen leikkipuisto. Tallipihan myymälöitä on laajennettu ja tänä vuonna vanhassa tallissa on aikaisempian myyjäispöytien sijaan ihana Hohde-joulukauppa. Lampaat ja Ukko-aasikin toki vielä talliin sopivat. Suosittelen lämpimästi jokaiselle Tampereen kävijälle visiittiä Tallipihalle: nyt se alkaa olla siinä upeudessa, jossa se ansaitsee olla!

Ihanaa oli siis fiilistellä Tallipihalla ja tavata tuttuja. Kiitos teille kaikille tutuille ja asiakkaille, jotka autolla poikkesitte!Ei kommentteja: