maanantai 26. joulukuuta 2016

Unelmien Talo&Kodin ystäväkirjassa

Tämä ilonpilkahdus jäi ihan hautajaisjärjestelyjen jalkoihin: pääsin täyttämään Unelmien Talo&Koti -lehden ystäväkirjaa :) Tämä sivu löytyy lehden joulunumerosta 12/2016. Tästä lehdestä tykkään kovasti, löytyy väriä ja tunnelmaa!
2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tuosta ihanasta lehdetä löysin tänne sinun blogiisi. Olen lukemisessani ehtinyt kesäkuuhun 2014. Paljon on näköjään tapahtunut muutoksia teillä. Yritin aikasemmin mennä nettikauppaasi ja tänään naamakirjassa sivuillesi ja huomasin, että olet ne jo lopettanut. Mutta kunhan saan luettua nuo muutaman vuoden blogipäivityksesi, olen viisaampi. Ollaankohan lapsuudessa/nuoruudessa tavattu, kun saman vuotisia ollaan ja Martinlaaksosta kotoisin...? Musta kyllä tuntuu, että eri puolilta rataa ollaan. Itse olen Kivimäen puolelta. Ihana blogi sulla ja elämäsi on kiehtovaa.

Jasmiina kirjoitti...

Tervetuloa, Mervi :) Luultavasti ollaan tavattu, vaikkei tuttuuskellot minulla ainakaan nyt kilise. Oon asunut molemmin puolin rataa, n. 10-vuotiaasta Kivimäen puolella (Raikurinne 2) minäkin. Koulua kävin kuitenkin koko ajan radan toisella puolen kielivalintojen takia.