lauantai 6. syyskuuta 2014

Aino-markkinoilla Huittisissa

Tänään olikin taas lyhyt matka tapahtumaan ja sain lähteä tien päälle päivän valjettua ja pahimman aamusumun hälvettyä. Meiltä on matkaa Huittisiin n. 50 km. Länsi-Suomen opiston pihapiirissä meitä oli hyvin sekalainen seurakunta myyjiä, tarjolla oli kaikkea säilykkeistä nahkarukkasiin ja patsaisiin.


Päärakennus on kaunis ja pihaa varjostavat vanhat, upeat puut. Pihlajat notkuvat marjoista.


Tästä päivästä jäi hirmuisen hyvä mieli. Viileän aamupäivän jälkeen aurinko helli. Opiston henkilökunta ja oppilaat olivat valmistelleet paljon ohjelmaa. Minä ihailin erityisesti puvustusta. Kuinka olikin suuri joukko esiintyjiä saatu puettua viimeisen päälle upeasti!


Kävin leivoskahveilla ruokalassa ja ehdin kiertää markkinat vain ihan pikaisesti. Kauppa-autolla riitti asiakkaita lähes koko ajan. En odottanut pikkuruiselta tapahtumalta juuri mitään, toivoin saavani paikkamaksun ja bensarahat kasaan. Myynti yllätti iloisesti: tästä päivästä jää käteen palkkaakin!


Kepparitarvikkeita saan ainakin ommella vinon pinon lisää ensi viikolla.

Hyvä päivä ja lämminhenkinen tapahtuma auringonpaisteella kullattuna. Kleinarikin kulki iloisesti. Tänään oli erityisen mukavaa olla käsityöyrittäjä. Kiitos kaikille päivään osallisille!

2 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Semmoinen parin päivän myöhäinen yrittäjänpäivälahja - tuo hyvä myynti siis. Tuollaisia kannustavia päiviä tarvitaan välillä, jotta riittää uutta puhtia.
Voi hyvin, kullanmuru.

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos, Sirkku :)

Ilman näitä päiviä ei jaksaisi.