maanantai 1. syyskuuta 2014

Sisustuspäivitystä Otson huoneeseen

Kesän aikana olen tehnyt muutaman esittelemisen arvoisen kirppislöydön. Pari niistä päätyi Otson huoneeseen ja nyt viimeisimmän myötä innostuin tekemään pienen sisustuspäivityksen.


Tämä aikaisemmin kesällä löytö on ollut todella mieluinen: mikroskooppi. Tämä on aivan loistavan laatuinen, Japanissa tehty ja luulisin sen olevan 80-luvulta. Ylä- ja alavalot ja neljä eri suurennusta. Sillä on ihmetelty mm. kasvien, ötököiden, kivien ja ruoka-aineiden rakennetta.Otso itse löysi viime talvena kirppisreissulta plasmapallon. Se putosi pöydältä ja meni rikki. Onneksi sen tilalle löytyi netin syövereistä uusi. Pienen pojan mieluisin iltavalaistus on pelastettu!


Se tuorein löytö on pieni vaaleansiniseksi maalattu funkkislipasto.Ikivanha täytetty kaimaani Kai on vartioinut uskollisesti pienen pojan unia. Se on ihana. Kirppikseltä poika itse on bongannut ötökkälehtiä, joiden mukana tulee ötököitä muovikuutioissa.Pienen pojan maailma. Kirjahyllyssä on Aku Ankan taskukirjoja, luonto- ja muita tiedekirjoja ja Viisikoita. Kirjastosta poika hakee joka viikko suuren kassillisen kirjoja. Olen niin onnellinen, kun poikani on löytänyt kirjojen maailman. Se on ollut itselleni niin tärkeä ja rakas.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienon pienen Pojan hieno huone! Ja Paavo-pitkäkuonokin saa nautiskella siitä :)
Ovatko lampaat koittaneet tungetella sisälle? Viljami ja Oku sentään tuskin.
Terkkuja Viukulle!

tarutikki kirjoitti...

Ihana huone Otsolla! Paljon kivoja poikalapsen mieltä kiehtovia tavaroita. Ja on aina ihanaa kuulla, että lapsi on kiinnostunut kirjoista:) Nykyään kun tietokoneet tahtovat vallata aina vain pienempien lasten ajatukset.

Nangelwolf kirjoitti...

Tosi hieno huone on=D
Huomasin muuten, ettet sä ilmeisesti tulekaan viikonloppuna Keravalle?Olin niin odottanut sitä, mutta ymmärrän toki, että lähempänä olevat tapahtumat on sun kannalta käytännöllisempiä, ja luultavasti olet juuri tämän takia niihin vaihtanut. Ehkä törmätään jossain muualla joskus, kuka tietää=)

Jasmiina kirjoitti...

P: Kiitos :) Lampaat yrittävät tunkea sisälle, kerran pääsivät kuistille asti. Ei kai muuten haittaisi, mutta papanoivat jatkuvana sarjatulena :D Okun houkuttelin kerran portaille, että yletyin ottamaan kuistilta jotain ohjista kiinni pitäen. Ei ole tullut tavaksi kuitenkaan. Viljamilta terkut <3

Tarutikki: Meidän lapsilla ei vielä ole kellään omia älyaparaatteja ja tietokone- ja peliaikaa rajoitetaan. Musta on surullista, jos tosielämä jää kokonaan elämättä netin takia. Mieluummin kirjat ja oma mielikuvitus, uskon että ne antavat eväitä koko elämäksi.

Nangelwolf: Mua harmittaa se Kerava myös! En tiedä, miten olin onnistunut kämmäämään ilmoittautumiseni, mutta järjestäjille se ei ollut jäänyt :( Onneksi sain maijamyöhäisenä vielä paikat noihin paikallisiin pikkutapahtumiin. Katsotaan, jos ensi vuonna onnistuisi päästä Keravalle asti, vaikuttaa tosi kivalta tapahtumalta ja olin jo itsekin ihan innoissani.