sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Vanhan Keuruun syysmarkkinoilla

Säätiedotus lupasi viikonlopuksi vielä mukavaa säätä ja minulla on vielä kassakone messuja varten hankkimatta, joten ilmoittauduin mukaan vielä Vanhan Keuruun Syysmarkkinoille. Viimeinen kesäreissu kauppa-autolla tälle vuodelle.


Toivoin ehtiväni pitää pienen loman ennen syksyn messuja, mutta jos sitten Seinäjoen ja Tampereen messujen välillä ehtisin? Kiva kuitenkin oli lähteä: Keuruun vanha pappila miljöineen on niin kaunis. Tämän vuoden syysmarkkinoilla tehtiin myyjä- ja kävijäennätykset. Ei ihme, sillä järjestelyt pelasivat hyvin, tapahtumapaikka on upea ja tunnelma hyvä. Minä sain paikan pomppulinnan vierestä - eikös vain sovikin kauppa-auto siihen loistavasti!
Ilmassa oli jo selvästi syksyä. Villatakki ja Pajukannan tilalta ostamani ihana lammaspuuhka tulivat tarpeeseen. Myynnillisesti päivä oli hyvä. Kannatti siis lähteä!


Iltapäivällä huristelin kotia kohti hyvillä mielin. Nyt saan pakata kauppa-auton katoksen talveksi säilöön. Messuosastojen valmistelu on jo käynnissä ja joulukin tietysti mielessä.

3 kommenttia:

Onnellinen Oliivi kirjoitti...

Aina jaksan ihastella tuota autoa, suloinen kuin karkki :)

Nina kirjoitti...

On kyllä ollut mahtavat ilmat tänä syksynä kaikille tapahtumille.Eikö kauppa-autoa nähdäkään joulutorilla Tampereella? Se on kyllä niin ihana, pirteä, iloinen ja aurinkoinen. Ihanaa sunnuntaita teille kaikille!

Jasmiina kirjoitti...

Onnellinen Oliivi: niin minäkin :) Tuntuu ihan hassulta, että minä saan ajaa sillä.

Nina: Mukavia syyspäivä teillekin! Joulusuunnitelmat ovat vielä vähän kesken, joten niistä en voi vielä hiiskua :) Jotain kivaa on luvassa joka tapauksessa. Pidetään peukkuja!