perjantai 5. syyskuuta 2014

Hyvää Yrittäjän päivää!

Ahdin tila elää kuudetta vuottaan yrityksenä. Alkuajat menivät äitiyslomien vauvahuuruisissa varjoissa, sitten Tallipihan puodilla ja nyt kauppa-auton kanssa kiertäessä. Ahdin ipanat alkavat olla isoja jo, joten yrityksellä on nyt totuuden hetket käsillä. Kleinari kiertää joka tapauksessa vielä vuoden 2015, mutta minne ja mitäs sen jälkeen on vielä arvoitus.

En todellakaan arvannut perustaessani täysihoitotallia nimeltään Ahdin tila, mitä siitä tulisi. Huima matka! Hevostoimintaa ei ole juurikaan ehtinyt olla, mutta käsityöyritys on kuin varkain edennyt pitkälle. Tämä vuosi on ollut kokeilun ja hakemisen vuosi - ja tästä on vielä käsityöläisen kalenterissa leijonanosa jäljellä. Olen löytänyt vastauksia kysymyksiin, joita mietin vuoden alussa. Olen myös keksinyt kysymyksiä, joita en tiennyt olevankaan.

Tämän vuoden kesäkauden ulkotapahtumat alkavat olla loppusuoralla. Niiden jälkeen suuntaan ihka ensimmäisille messuilleni. Ensimmäisenä Seinäjoelle rakentamaan isoa osastoa - minä, joka en ole käynyt käsityömessuilla edes asiakkaana, hui! Ja seuraavan oman osastoni rakennan Euroopan suurimmille käsityömessuille Tampereelle. Molemmilta messuilta odotan ennen kaikkea oppia ja kokemusta. Messujen jälkeen odottaa vielä vuoden tärkein sesonki ja suurin rutistus, joulu.

Ensi vuonna on näytön paikka: yrityksen on alettava tuottaa. Tällä hetkellä Ahdin tilan suunta näyttää hyvältä ja yritys kasvaa.


Tälläkin hetkellä olen varma siitä, että juuri tätä minä haluan tehdä: olla käsityöyrittäjä. Kivijalkapuodilla tai kierrellen, ehkä joskus entistä enemmän netissä - tätä voi tehdä monella tavalla!

Kiitos teille kaikille upeille ihmisille, jotka olen saanut kohdata: kollegat, yhteistyökumppanit ja asiakkaat!

Erityisen hyvää päivää kaikille yrittäjille!

5 kommenttia:

Rva Kepponen kirjoitti...

Hyvää Yrittäjänpäivää sinulle!
Kovasti toivon menestystä Ahdin tilalle!

maarit kirjoitti...

Hyvää yrittäjänpäivää ja terkkuja toiselta käsityöyrittäjältä Kauhajoen ruokamessuilta ;)

Nina kirjoitti...

Hyvää yrittäjänpäivää sinullekin.Olen päätynyt siihen tulokseen tätä blogia lukiessani, että teillä on vuorokaudessa enemmän tunteja, tai viikossa enemmän päiviä kuin muilla. Niin ahkeraa porukkaa olette:) Terkuin Nina

tarutikki kirjoitti...

Hyvää yrittäjänpäivää sinulle ja menestystä yrittämiseen jatkossakin!
Nähdään Seinäjoella:)

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos kaikille :)