sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Keppihevostehtaalla

 Puodilla ja työhuoneella valmistaudutaan syksyn messuihin ja jouluun - tuplamiehityksellä! Paula on ollut nyt muutaman viikon harjoittelijana. Minulle on tietysti apua toisesta käsiparista sekä tuotteiden valmistuksessa että puodin aukioloaikojen laajentamisessa.


Osan yhteisestä harjoitteluajasta käytämme Paulan oman käsityöyrityksen suunnitteluun ja valmisteluun. Tarkoitus on saada ennen joulua valmiiksi Paulan oma mallisto ja sen brändäys hyvälle alulle. Minulla oli onnea, kun sain näin hyvän ja motivoituneen harjoittelijan! Voin vain toivoa, että harjoittelusta on apua myös Paulalle.


Minun koneeni ompelee keppareita toisensa perään. Niitä pitäisi nyt tehdä hirmuista kyytiä enkä ole ollenkaan niin nopea kuin haluaisin.


Työn alla on myös sukkakeppareita. Niissä on jotain ihanaa ja tavattoman sympaattista.


Puodin kakluuni on päässyt tositoimiin. Se lämmittääkin mukavasti - ja kodikkaasti!


Puodilla painopiste on nyt työhuoneen puolella, vaikka yllätyksekseni asiakkaitakin riittää paljon odottamaani enemmän. Vuoden hiljaisimpia kuukausia kuitenkin eletään.


Kauppa-auto kulkee taas. Viime viikonlopun ongelmien syylliseksi paljastui kondensaattori. Se vaihdettiin lauantaina uuteen, mutta uusi kesti vain 100 km ja alle vuorokauden.


Tulipalo ei onneksi ehtinyt tehdä kovin pahoja tuhoja. Nyt jatketaan rauhassa sisäänajoa.

Ei kommentteja: