tiistai 29. syyskuuta 2015

Jotain sinistä

Meitä Suomen käsityöyrittäjien jäseniä lähestyttiin messukutsulla - kuten nykyään monesti tapahtuu. Kutsu oli häämessuille, ei siis ihan minun kakunpalani. Mutta messut vaikuttivat todella kivoilta ja paikkamaksu sisälsi ilmaisen sämpylän! Siispä innoissani ilmoittauduin mukaan.

Vasta ilmoittautumisen jälkeen aloin miettiä, miten keppihevossirkukseni sopii hääteemaan. No sopiihan se: reipashenkinen morsiuspari korvaa häätanssin keppihevosilla ratsastetulla kunniakierroksella! Eeeh... ehkei sittenkään. Mutta morsiuskimppuun voi solmia minikeppareita, koristelussa voi käyttää kaiken kokoisia keppareita - ja mikä olisi söpömpää kuin kirkon käytävää keppihevosilla ratsastavat pienet morsiusneidot ja sulhaspojat! Hääjuhlaan voi tietysti tehdä lapsille ajankuluksi keppihevosradan.

Siispä tuumasta toimeen! Husqvarnani on huristellut vaaleita morsiankeppareita ja työn alla on vielä uljaita mustia sulhaskeppareita. Intouduin jopa kaivamaan vanhat mekkokaavani esiin ja surauttelin kierrätyskankaista pitsisiä unelmia morsiusneidoille.


Toivottavasti ensi vuoden häissä vilistävät mukana runsaslukuisina keppihevoseni!

Save the Date -häämessut järjestetään Koskenrannassa Helsingissä 10. - 11.10.2015. Siellä on siis mukana Ahdin tilan keppihevossirkuksen osasto hempeimmillään

Kaikkeen sitä ilmaisen sämpylän toivossa ryhtyy.

(Tapahtuman www-sivut)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi

Kyllä ilmainen ruoka aina kelpaa!! Ja kyllä hevosihmiset haluaa myös häihin heppateemaa. Esim. hevosenkenkä onnen symboli, kehitä siitä jotakin...
Piipahdin pojan kanssa kaupassa, olit tyttöjä hakemassa...harmi. Toisella kertaa. Terv Salla

Jasmiina kirjoitti...

Sain terkut, kiitos :)